Eşti dependentă de produsele de înfrumuseţare ? (F)

 1. #1 scris de marta, 24 ianuarie 2010 - 2:46

  Esti dependenta de produsele de înfrumusetare.

  Stai mereu la pânda dupa ultimele noutati si nu-ti scapa nici o tendinta puternica. Tu esti tipa cea mai dependenta de machiaj din grupul tau de prietene. Dar nu este suficient ca produsul pe care îl alegi sa fie eficient pentru a te cuceri, trebuie în plus sa aiba si o prezentare frumoasa, preferabil sa fie un obiect rar si modern. Pe scurt, gentuta ta de machiaj este pe masura dorintelor inimii tale: o adevarata pestera a lui Ali Baba, unde comorile se îngramadesc pentru suprema ta placere. Când iubesti, nu mai tii cont de nimic, iar tu adori cosmeticele!
  Obiectivul tau – sa ai un look 100% modern.
  Punctul tau forte – ai simtul modei
  Idolii tai – Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Milla Jovovich.
  Nu te poti lipsi de – rimelul care alungeste genele la extrem, setul pentru manichiura frantuzeasca, ultimul luciu de buze al unei firme de lux.
  Tendinta de moment – adepta a originalitatii si a permanentei conectari la nou, adopti tendintele de machiaj fluorescente. Între fardurile verde fistic, creioanele contur de ochi roz bonbon si rimelul turcoaz stralucitor, ai capacitatea de a inventa un look la fel de modern ca cel pe care l-ai vazut la prezentarile lui Versace. În acelasi timp trebuie sa ai mâna usoara si gesturile sigure – aceste culori te-ar putea transforma atât într-o fiara din lumea modei, cât si într-un arlechin de carnaval.
  Sfatul nostru – fa regulat o triere între produsele tale de cosmetica si daruieste-le prietenelor tale înainte sa-si depaseasca termenul de garantie. Gândeste-te de asemenea sa încerci unele produse înainte de a le cumpara, pentru a evita ca ultima ta descoperire în domeniul cosmetic sa se transforme în obiect de decor

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie comentarii.