Test de inteligenţă tip domino

 1. #1 scris de mada, 23 august 2010 - 15:02

  mada :…m-am chinuit atata timp sa fac testul asta doar pentru relaxare,iar dat fiind faptul ca nu avem nici instructiuni,autorul testului ne mai face si “specimene”…pai oricat de prost ai fi nimeni nu are dreptul sa te jigneasca…pacat de test ca era interesant!!!

 2. #2 scris de mada, 23 august 2010 - 15:01

  …m-am chinuit atata timp sa fac testul asta doar pentru relaxare,iar dat fiind faptul ca nu avem nici instructiuni,autorul testului ne mai face si „specimene”…pai oricat de prost ai fi nimeni nu are dreptul sa te jigneasca…pacat de test ca era interesant!!!

 3. #3 scris de Mada, 9 iunie 2010 - 11:28

  de ce nu mi se afiseaza nici un test?ar trebui sa am un program anume?

 4. #4 scris de dani, 28 mai 2010 - 11:51

  explicati.mi va rog care sunt regulile de baza ale acestui test?! Multumesc anticipat.
  @dani
  In principiu, testul se bazeaza pe ideea ca tu ai putea sa identifici regulile fiacarei situatii. Deci trebuie sa identifici regula care se aplica la 4 piese si este incalcata la a cincea.
  Hai sa luam prima situatie, notata cu 1. Toate piesele de domino au sus o figura (bordata cu culori diferite) dar in interior culoare alba si jos aceasi figura dar in interior culoare care defineste liniile din acel domino. Singura figura care nu respecta ceasta regula este cea de-a patra piesa care in loc sa aiba piesa colorata in interior are culoare in exteriorul figurii. Astfel am devoalat regula de la prima ipostaza.
  Deci daca eu iti spun toate regulile rezultatul testului nu-ti mai apartine. Imi pare rau, dar pentru propria ta curiozitate nu pot sa fac efortul acesta. Prefer sa faci efortul si sa cauti tu regulile. (I. Albescu)

 5. #5 scris de viteok MD, 23 februarie 2010 - 1:22

  sTRAniu test FARA INTELES !!! Nu stii ce si cum tre sa faci…

 6. #6 scris de miki, 18 februarie 2010 - 0:25

  si cum stiu la care am raspuns corect?

 7. #7 scris de Fane, 30 octombrie 2009 - 16:05

  Foarte tare testul Un pic cam greoi dar ..merge!

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie comentarii.